Cloud Computing II – OnLive

Hola a tothom i totdon,

 

Fa molts dies que no escrivim res, se’ns han acabat les idees

L’entrada d’avui no val una merda per a tot aquell a que no tingui una connexió d’uns 50mb (com la nostra a Girona jeje) o sigui aficionat a les innovacions informàtiques, però sempre podeu repassar la teoria del pingüí que és molt més interessant.

OnLive és un SERVEI que ofereix videojocs d’ultima generació a través de la xarxa SENSE INSTAL·LAR ni res “on demand”. Tant fàcil com això, aquesta és la gràcia, és senzill. Descarregar un “programet” d’un mb i a jugar, fins i tot et regalen un joc per començar.

Doncs aquest “senzill” servei és una de les coses més revolucionaries que he vist mai. És el futur però avui sembla impossible però funciona!!

La tecnologia que hi ha al darrere és privada, però a grans trets us puc dir que consisteix en transmetre àudio i vídeo en tot moment a través de la xarxa segons les entrades de teclat ratolí, etc. Com un YouTube, però d’anada i tornada. La gran diferència és que en el YouTube coneixes tota la seqüència de vídeo i pots carregar per avançat mentre que aquí cal transmetre en temps real. Vaja que es complica una mica la cosa jeje.

Va doncs millor mireu el vídeo que ho entendreu millor

www.onlive.com

 

 

nest

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *